2022-07-12
Плавні рішення!

Різні колеса, на різні використання.

Вибір правильного промислового колеса не такий простий процес, як багато хто думає. Щоб правильно встановити колеса на транспортні візки, необхідно знати умови експлуатації та вимоги.

При підборі велика допомога Італійська компанія Tellure Rôta. Наш постачальник має понад 70 років досвіду у виробництві промислових коліс. Завдяки власній сучасній лабораторії "TR Lab Test&Research" і кваліфікованим співробітникам вони пропонують промислові колеса, придатні майже для будь-якого використання.

Tellure Rôta kerekek

Давайте розглянемо кілька прикладів того, як створюються рішення різних проблем:

1. Приклад

Проблема

Компанія харчової промисловості використовувала колеса з поліаміду на візках, що використовуються у внутрішньому транспорті. На жаль, ці колеса підходили не для всіх поверхонь. Вони псували поверхню підлоги і часто спотикалися об різні перешкоди.

Пропоноване рішення

megoldás 01

Для цього було рекомендовано колесо типу K60, оскільки воно має хороші властивості кочення і може добре використовуватися на різних поверхнях, таких як плитка або цементно-бетонна підлога. Ще однією великою перевагою є те, що воно не залишає слідів і не пошкоджує поверхню підлоги.

K60 каталог

Результат

eredmény 01

Компанія харчової промисловості отримала візки з колесами, яких можна мити та мають велику вантажопідйомність. Ними легко керувати – навіть крізь різноманітні перешкоди – і не пошкоджувати підлогове покриття.


2. Приклад

Проблема

Мережа закладів швидкого харчування пакувала сировину в ящики з колесами, яких потім транспортували вантажівками. Ці колеса швидко зношувалися через постійне тертя.

Пропоноване рішення

megoldás 02

В даному випадку було рекомендовано колесо типу K62 NY, яке оснащене гнучким поліуретановим протектором TR-ROLL, має високу зносостійкість і вантажопідйомність 350-400 daN.

K62 NY каталог

Результат

eredmény 02

Колеса, рекомендовані Tellure Rôta, показали значно менший знос, що зменшило витрати на обслуговування та придбання. На додаток до вирішення проблеми, видатним є те, що ящики стали більш керованими.


3. Приклад

Проблема

У третьому випадку ми розглядаємо випадок фармацевтичної компанії, де виробляють пляшки для ліків. Основна проблема полягала в тому, що візки були оснащені різними колесами, які не відповідали особливим умовам експлуатації, таким як їзда по нерівній підлозі, на якій могли бути шматки скла та осколки. Через це візками було важко керувати, а деякі колеса швидко зношувалися через абразивне середовище.

Пропоноване рішення

megoldás 03

Спеціалісти Tellure Rota в цьому випадку порекомендували тип K62 Ergo. Ця серія має м'який, гнучкий поліуретановий протектор TR-ROLL з твердістю 75 ShA, протектор має округлий ергономічний дизайн, а диск - литий алюміній. Його вантажопідйомність становить від 300 до 700 daN, його можна використовувати для всіх видів поверхонь, до швидкості 16 км/год, з ручним або механічним рухом.

K62 ER каталог

Результат

eredmény 03

Співробітникам фармацевтичної компанії використання цього типу колеса дозволило набагато легше пересувати візки. Завдяки більш тривалому терміну служби також зменшилися витрати на обслуговування.

Відкрийте для себе наш асортимент промислових коліс в нашому інтернет-магазині, у разі індивідуальних потреб, сформулюте запит, звертаючи увагу на вказівку умов експлуатації!

Переглянути

Бажаєте задати питання?

Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з нами за одним із наступних контактів:
info@powerbelt.ua або за телефоном : +38(03131)3-05-27.

Звертайтеся до нас із довірою!